Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sângeros din Moscova. Semne clare de tortură/ VIDEO

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sângeros din Moscova. Semne clare de tortură/ VIDEO

Imagini cu interogatoriul suspecților atacului terorist de la Moscova

Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroriștilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de lângă Moscova. Militanții susțin că ar fi urmat să se îndrepte spre Kiev după atacul terorist. Cei patru deținuți afirmă că acțiunile lor au fost coordonate de un anume Sayfullo, care le-ar fi promis câte un milion de ruble la Kiev. Suspecții par a fi torturați în timpul interogatoriului, unul dintre ei stând cu ochii închiși.

Coordonatorul Sayfullo și planurile teroriste

Coordonatorul Sayfullo le-ar fi indicat complexul Crocus drept locul atacului terorist, le-ar fi furnizat permise de intrare, arme și hărți de evacuare. Toți susțin că li s-ar fi promis recompense la Kiev pentru acțiunile lor. Federația Rusă afirmă că suspecții au fost reținuți la 141 km de granița cu Ucraina, lângă satul Kommuna. Serviciile speciale ruse au găsit informații de la Sayfullo în telefoanele suspecților, acesta coordonându-i până în momentul arestării.

Acuzațiile Kremlinului și legătura cu Ucraina

Kremlinul susține că toate urmele atacului terorist duc în Ucraina. Suspecții ar fi primit bani din Ucraina înainte de atac. Propagandiștii afirmă că telefoanele deținuților conțineau imagini cu steagul ucrainean și alte semne ale naționalismului ucrainean. Atacul terorist soldat cu 144 de morți a fost revendicat de o celulă ISIS, însă Kremlinul acuză Ucraina de crime.

Concluzie

Atacul terorist de la Moscova, soldat cu 144 de victime, a generat controverse și acuzații reciproce între Rusia și Ucraina. Interogatoriul suspecților dezvăluie detalii despre coordonarea atacului și posibila implicare a Ucrainei. Situația rămâne tensionată, iar investigațiile continuă pentru a stabili adevărul din spatele acestui tragic eveniment.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *