Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Incident cu focuri de armă în Timiș! Poliţiştii opresc mașină cu migranți. 3 fugari

Incident cu focuri de armă în Timiș! Poliţiştii opresc mașină cu migranți. 3 fugari

Poliţiştii au reuşit să oprească cu focuri de armă o maşină care transporta 8 migranţi, dinspre Arad, spre Timişoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinşi, şi şoferul maşinii. Trei migranţi au reuşit să fugă.

Autoturismul pe care poliţiştii de la Biroul Autostrăzi au vrut să îl oprească în cadrul unei razii, noaptea trecută, venea dinspre Arad şi se îndrepta spre Timişoara. La semnalul poliţiştilor, şoferul a accelerat, iar agenţii au pornit în urmărirea lui.

La intrarea în Timişoara, maşina fugarilor a lovit două maşini, fără a exista victime, apoi, după ce a trecut de un sens giratoriu, şoferul cel mai probabil a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un canal de la marginea drumului.

Migranţii au coborât din autoturism şi au început să fugă în mai multe direcţii. Pentru a-i opri, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să prindă 5 migranţi. Aceştia sunt din Egipt, Siria şi Yemen şi aveau drept de şedere valabil în România. Au fost predaţi la Poliţia de Frontieră. Alţi trei au reuşit să fugă, iar acum sunt căutaţi.

Şoferul a fost şi el capturat. Acesta este cetăţean din Republica Moldova şi va fi cercetat pentru trafic de migranţi.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *