Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Incident grav în Bihor: Copil de 6 ani, în comă. O partă de fotbal a căzut peste el

Incident grav în Bihor: Copil de 6 ani, în comă. O partă de fotbal a căzut peste el

Un incident tragic a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 6 aprilie 2024, în localitatea Ciumeghiu din județul Bihor, când un copil în vârstă de 6 ani a fost grav rănit după ce o poartă metalică de fotbal s-a prăbușit peste el. Potrivit comunicatului emis de autorități duminică, 7 aprilie 2024, incidentul a fost raportat prin apel la numărul de urgență 112 în jurul orei 19:30.

Echipa de intervenție de la Poliția Rurală a constatat că accidentul a avut loc în timp ce copilul se juca alături de un prieten de 8 ani în apropierea porții de fotbal. Potrivit informațiilor preliminare, poarta metalică s-a desprins și a căzut peste copilul de 6 ani.

Copilul rănit a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Oradea, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Conform declarației medicale, copilul a suferit un traumatism cranian sever și alte leziuni la nivelul corpului și se află în prezent în comă, fiind monitorizat în secția de Terapie Intensivă.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, în încercarea de a stabili proprietarul porții și responsabilul pentru fixarea acesteia, în vederea prevenirii unor astfel de tragedii în viitor. Ancheta este în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *