Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Internaţionalul italian Leonardo Spinazzola a semnat cu Napoli

Internaţionalul italian Leonardo Spinazzola a semnat cu Napoli

Fundaşul stânga Leonardo Spinazzola, în vârstă de 31 de ani și cu 24 de selecţii pentru naţionala Italiei, a făcut trecerea de la AS Roma la Napoli, echipă din Serie A, ca jucător liber de contract. Anunțul a fost făcut miercuri de către Napoli, fără a oferi detalii specifice, însă presa italiană a confirmat că Spinazzola a semnat un contract pe doi ani.

Leonardo Spinazzola a fost parte a echipei Italiei care a câștigat EURO 2020, fiind inclus în echipa ideală a turneului. Cu toate acestea, el nu a fost convocat în lotul Italiei pentru EURO 2024.

La Napoli, Spinazzola va lucra sub comanda lui Antonio Conte, antrenor cu experiență la echipe precum Juventus Torino, Inter Milano, Chelsea, Tottenham Hotspur și naționala Italiei.

În ultimii cinci ani, fotbalistul a evoluat la AS Roma, unde a contribuit la câștigarea Europa Conference League în 2022 sub comanda lui Jose Mourinho. Cariera sa profesională a debutat la Juventus, club cu care a obținut titlul de campion al Italiei în 2019, după perioade de împrumut la alte echipe.

Napoli, echipa campioană din 2023, a încheiat pe locul 10 în ultimul sezon de campionat.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *