Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Între tragedie și comedie. Cu proprietarul în arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicată într-un accident (FOTO)

Între tragedie și comedie. Cu proprietarul în arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicată într-un accident (FOTO)

Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicată într-un accident. De data aceasta, însă, fostul prefect aflat în arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit în timp ce se afla în parcare.

Mașina de lux a baronului de Gorj era parcată pe o stradă din Târgu-Jiu. O șoferiță a pierdut controlul volanului și a lovit autoturismul lui Dan Ilie Morega, informează Antena 3 CNN.

Mașina condusă de femeie a fost cea mai avariată și a fost ridicată de la locul accidentului cu platforma.

Morega se află în arest la domiciliu, în județul Mehedinți, în localitatea Baia de Aramă. Fostul prefect nu are voie să părăsească locuința, după ce a încălcat controlul judiciar și s-a urcat la volan, deși nu mai avea voie să conducă.

Morega anunță că va candida la prezidențiale. Morega a fost externat în această săptămână de la Psihiatrie.

Întrebat cum vede măsura arestului la domiciliu, Dan Ilie Morega a răspuns: „Anormală. Nu mi se pare corectă, pentru că este în baza unor mafii. Și dacă vreți să știți, voi candida la prezidențiale”:

Medicii i-au recomandat lui Morega în fișa de externare să fie permanent însoțit de o persoană, să continue tratamentul și să fie evaluat psihiatric periodic.

FOTO: Gorj TV

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *