Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Ioana Ramona Bruynseels renunță la Parlamentul European pentru a se dedica luptei pentru Primăria Sectorului 1: Familia și comunitatea sunt prioritare

Ioana Ramona Bruynseels renunță la Parlamentul European pentru a se dedica luptei pentru Primăria Sectorului 1: Familia și comunitatea sunt prioritare

Ioana Ramona Bruynseels și-a anunțat astăzi retragerea de pe lista AUR pentru Parlamentul European. Ea se va concentra pe câștigarea Primăriei Sectorului 1, la care candidează din partea partidului AUR.

“Prioritatea mea absolută este să câștig alegerile pentru Primăria Sectorului 1 și să aduc schimbările de care avem atâta nevoie. Nu va fi ușor, dar ce lucruri mari se realizează cu ușurință? Nu a fost o decizie ușoară, dar este una pe care o fac cu încrederea că este cea mai bună pentru acest moment al vieții și carierei mele și, totodată, pentru comunitatea noastră și pentru viitorul nostru”, a scris Ioana Ramona Bruynseels pe pagina sa de FB.

Unul dintre principalele motive care au condus la această decizie este familia. Ca mamă a două fete adolescente, Ioana Ramona Bruynseels consideră că este important să le fie alături și să le ofere sprijinul și îndrumarea necesare într-o perioadă atât de importantă pentru ele. De asemenea, dorește să fie alături de soțul său, care a fost mereu sprijinul său în toate demersurile sale.

“Sunt o mamă obișnuită să își vadă copiii zilnic și să fiu lângă fetele mele atât cât pot eu. Nu-mi pot imagina să fiu departe de ele într-o perioadă atât de importantă pentru creșterea și educația lor. (…) Totodată, vreau să fiu lângă soțul meu, care a sacrificat mereu totul pentru mine.”, spune Ramona Ioana Bruynseels.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *