Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Ion Cristoiu comentează scandalul Șoșoacă: „Este o diversiune”

Ion Cristoiu comentează scandalul Șoșoacă: „Este o diversiune”

Publicistul și scriitorul Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o emisiune transmisă live de Gândul, unde a abordat scandalul implicându-i pe Diana Șoșoacă și soțul ei. Cristoiu a exprimat opinia că acest scandal este o diversiune și o afacere menită să sporească popularitatea în sondaje.

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut o plângere la Poliție împotriva soțului ei, Silvestru Șoșoacă, acuzându-l de agresiune. Ca măsură de protecție, autoritățile au impus lui Silvestru Șoșoacă purtarea unei brățări electronice de monitorizare, care îi interzice să se apropie de senatoare. Ion Cristoiu a catalogat acest scandal drept o piesă de teatru și o diversiune menită să sporească popularitatea în sondaje.

Din punctul meu de vedere este o aberație. E o diversiune. S-au rezolvat două lucruri. În principal, poliția poate să vorbească, în sfârșit, despre brățară. Iar în al doilea rând, este o afacere cu ea, să crească în sondaje. Cum de a acceptat să îi pună brățară? E o piesă de teatru. Și el este în piesă. S-a dus la televizor cu brățara de monitorizare. Aici există un mare interes. Este inadmisibil faptul că deja se vor folosi instituții ale statului, așa-zise, pentru tot felul de…

Potrivit lui Cristoiu, acest scandal ar putea fi o strategie de justificare a presupusului furt la AUR (Alianța Unirea Românilor).

Este clar că la Șoșoacă se lucrează la păstrarea și amplificarea poziției ei pentru a putea justifica furtul de la AUR. Dacă vrei, punem o axiomă acestor discuții până se termină alegerile din acest an. Diversiunile nu sunt pentru a modifica votul, ci pentru a justifica furăciunea

Emisiunea poate fi urmărită pe site-urile mariustuca.ro și miscareaderezistenta.ro, precum și pe paginile de Facebook ale lui Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube al Gândul. „Tineți aproape!”

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *