Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Ion Țiriac, indignat de situația Simonei Halep: „Responsabilitatea aparține altora!”

Ion Țiriac, indignat de situația Simonei Halep: „Responsabilitatea aparține altora!”

Fostul jucător de tenis Ion Țiriac (84 de ani) a exprimat nemulțumirea sa față de situația Simonei Halep, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv, TAS, a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, permițând astfel revenirea jucătoarei pe teren.

Miliardarul a comentat recent decizia TAS de a reduce suspendarea Simonei Halep de la 4 ani la doar 9 luni, impusă inițial de ITIA.

„Cu tot ce-avea ea pe masă, unii au judecat-o așa… Și îi întreb eu pe ei cine-i judecă? Pe ăia care au găsit-o și i-au dat patru ani înainte să judece toate probele. Ar trebui să-i luăm p-ăștia de la laborator și să-i întrebăm dacă sunt normali la cap?! Și dacă-și dau seama că se joacă cu viețile. Viețile unor tineri! Și-atunci cine-i de vină?! Mortul! Doar că Halep nu-i de vină!”

„Eu nu sunt în locul lui Halep! Dar eu i-aș rade pe toți!”, a subliniat omul de afaceri.

Referindu-se la Roxadustat, substanța detectată în organismul Simonei Halep și care a generat scandalul, Ion Țiriac a adăugat: „Ăsta nu a fost un produs nou inventat de Mouratoglou. Era un produs cunoscut de foarte mult timp”.

„Eu am fost la domnul Mouratoglou. El oferă burse pentru tenis la facultățile din Statele Unite pentru câțiva studenți în fiecare an. Sigur că domnul sau echipa sa au o responsabilitate. Această responsabilitate se extinde și la producător. Cel care a creat produsul trebuie să explice de ce acesta a fost contaminat. Contaminat cu energie atomică, cu ce?! Eu nu sunt în locul lui Halep! Dar eu i-aș rade pe toți!”, a concluzionat Ion Țiriac în cadrul emisiunii .

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *