Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Ionuț Stroe a fost ales președinte al organizației PNL Sector 4

Ionuț Stroe a fost ales președinte al organizației PNL Sector 4

Ionuț Stroe a fost ales președintele organizației PNL Sector 4, cu votul a 734 de delegați, conform unui comunicat de presă emis de organizație.

Decizia de a-l valida pe Ionuț Stroe în funcția de președinte al PNL Sector 4 a fost luată de Comitetul de Coordonare Extraordinar al organizației, în urma rezultatului votului exprimat. El a subliniat că succesul obținut nu este doar al său personal, ci al întregii echipe, și a îndemnat la colaborare pentru a atinge obiectivele comune.

„Munca reprezintă cheia succesului. Atunci când vorbim despre muncă, vorbim și despre rezultate. Acestea nu sunt realizările unui individ sau a unui grup restrâns, ci ale întregii organizații. Este esențial ca cei pe care îi alegeți să nu lucreze doar pentru dumneavoastră, ci alături de dumneavoastră. Avem nevoie de valori solide și de o organizație matură. Vă îndemn să colaborăm și să obținem victorii împreună”,

a declarat Stroe.

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a constituit și Biroul Politic al Organizației, iar Ionuț Stroe a fost desemnat președinte interimar al PNL Sector 4 în luna octombrie 2023.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *