Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Irina Bara se califică în sferturile de finală la Bogota după un meci epuizant

Irina Bara se califică în sferturile de finală la Bogota după un meci epuizant

Jucătoarea română de tenis Irina Bara a obținut o calificare remarcabilă în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Bogota, Columbia. În optimi, Bara a învins-o pe brazilianca Laura Pigossi, salvând o minge de meci și revenind de la 0-1 la seturi și 4-5 în setul secund. După un meci epuizant de trei ore și 21 de minute, românca a obținut victoria cu scorul de 3-6, 7-6 (3), 6-4.

În primul set, Bara a cedat game-ul de deschidere pe propriul serviciu, iar Pigossi a reușit să-l câștige cu 6-3. Setul secund a fost extrem de disputat, cu Irina Bara făcând break pentru 2-0, dar fiind condusă apoi cu 2-4. Cu determinare, românca a reușit să egaleze la 5-5 și să câștige tiebreak-ul cu 7-3, egalând situația la seturi.

Actul decisiv a fost plin de răsturnări de situație, cu break-uri din partea ambelor jucătoare. Irina Bara a reușit să se impună cu 6-4 în setul decisiv, câștigând meciul și calificându-se în sferturile de finală.

În următoarea rundă, Irina Bara va juca împotriva italiencei Sara Errani, fostă număr 5 mondial. Cele două s-au mai întâlnit de două ori în trecut, iar scorul întâlnirilor directe este de 1-1. Pentru prezența în sferturi, Irina Bara va primi un cec de 6.606 dolari și 54 de puncte WTA, care o vor propulsa în clasamentul live până pe locul 153.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *