Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Italienii Fognini, Berrettini şi Sonego, calificaţi în sferturi la Marrakech

Italienii Fognini, Berrettini şi Sonego, calificaţi în sferturi la Marrakech

Trei jucători italieni, Fabio Fognini, Matteo Berrettini şi Lorenzo Sonego, au reușit să se califice în sferturile de finală ale turneului de tenis ATP 250 de la Marrakech, desfășurat în Maroc. Competiția are premii în valoare totală de 579.320 de euro și rezultatele de miercuri i-au propulsat pe acești trei sportivi în etapa următoare.

“Veteranul” Fabio Fognini, în vârstă de 36 de ani, l-a învins în optimi pe principalul favorit, sârbul Laslo Djere, cu scorul de 7-6 (7/1), 2-6, 6-4.

Matteo Berrettini, revenit în circuit după o absență îndelungată, își recâștigă treptat forma, dovadă stând victoria obținută în fața spaniolului Jaume Munar, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3.

Lorenzo Sonego, al patrulea favorit în Maroc, a câștigat și el în trei seturi, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-4, în fața indianului Sumit Nagal.

În sferturi, Berrettini și Sonego se vor confrunta, în timp ce rusul Pavel Kotov a împiedicat un alt duel italian, învingându-l pe Flavio Cobolli (cap de serie numărul 8) cu 6-1, 7-6 (7/5). Astfel, Kotov va juca împotriva lui Fognini în etapa următoare.

Daniele Bracciali este ultimul italian care a câștigat turneul Grand Prix Hassan II în 2006, în timp ce Potito Starace a fost ultimul italian care a jucat finala în 2011.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *