Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Economie > Îți dorești un iPhone 15, dar cu bani mai puțini? Intră acum pe Yzzy.ro și alege modelul preferat

Îți dorești un iPhone 15, dar cu bani mai puțini? Intră acum pe Yzzy.ro și alege modelul preferat

Alegerea unui gadget nou, a unui telefon mobil sau chiar a unui iPhone, nu este un lucru ușor. Sunt foarte multe oferte în magazinele de profil, unele dintre ele chiar tentante și acestea atrag destul de rapid cumpărătorii.

Cu toate acestea, există o posibilitate mai accesibilă de a-ți achiziționa obiectul dorit, fără ca asta să usture prea tare la buzunar. Anume cumpărarea lui de pe o platformă care pune la dispoziție telefoane second-hand care funcționează exact ca atunci când erau noi. Magazinul online Yzzy.ro este alegerea potrivită când vine vorba de un raport corect calitate-preț.

Prețul la iPhone 15, surprinzător de accesibil

Un telefon secondhand poate arăta foarte bine sau la fel ca unul nou și va funcționa perfect, deoarece a trecut prin mai multe criterii de verificare. Echipa de la Yzzy asigură cumpărătorii că pot face economii serioase prin achiziția unui iPhone 15 care arată și se comportă exact ca unul nou.

Pe site-ul celor de la Yzzy se găsesc mai multe modele, fiecare dintre ele având specificațiile tehnice și estetice explicate. Totul la vedere, transparent, inclusiv metodele de cumpărare sau vânzare. Oricine se poate orienta aici pentru găsirea unui telefon mobil sau accesoriu care să se potrivească cu acesta. La nevoie, primește și asistență la telefon de la unul din membrii echipei Yzzy, complet gratuită.

Telefoanele sunt ca și noi și au oferte mai mult decât bune. Ultimele modele de iPhone 15 se găsesc aici.

Smartphone-ul pe care îl cauți e la un distanță

A alege un telefon secondhand, mai ales un iPhone 15, este o modalitate minunată de a salva bani dar și de a fi, în același timp, prietenos cu mediul. De ce să plătești o sumă imensă când poți economisi? În plus, te alegi și cu smartphone-ul dorit, în culoarea și modelul pe care îl preferi. Este rezistent datorită carcasei metalice și deține o cameră ultraperformantă, cu mulți megapixeli încorporați.

Testele de verificare, peste 30 la număr, sunt făcute de către specialiști cu experiență. Telefonul arată bine, funcționează excelent, iar cumpărătorul primește garanție de 12 luni. Livrarea este rapidă, în cel mult o zi de la comandă, iar plata se poate face și în rate. De menționat că sănătatea bateriei este cuprinsă între 85-100%. Stările estetice sunt: ca nou, foarte bun, bun sau acceptabil.

Vinde-ți vechiul telefon pe Yzzy

Pe site-ul Yzzy se pot cumpăra, dar și vinde telefoane, la fel de ușor. Astfel, dispozitivul de vânzare va avea transportul asigurat de către Yzzy. Timpul este economisit, totul se petrece online, într-un mediu securizat. Telefonul este verificat și testat amănunțit, complet gratuit și dacă totul este în regulă, banii se primesc în două zile.

Tot de aici se pot cumpăra accesorii de tipul huselor de telefon și al încărcătoarelor, dar și al foliilor de sticlă. Acestea sunt noi, cu eticheta producătorului, originale. Nu doar telefoane, dar și laptopuri Apple se pot găsi aici. Sunt oferte prea bune pentru a fi trecute cu vederea.

Mai multe oferte se pot viziona doar pe pagina oficială yzzy.ro.

Contact: contact @ yzzy.ro

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *