Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Iulian Dumitrescu evită jurnaliștii după prezentarea la poliție. Sub control judiciar

Iulian Dumitrescu evită jurnaliștii după prezentarea la poliție. Sub control judiciar

Șeful suspendat al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a încercat să evite jurnaliștii după ce s-a prezentat la poliție. Acesta se află în continuare sub control judiciar, deși a contestat măsura impusă.

Liberalii au avut o ședință de partid în care nu s-a discutat despre o posibilă candidatură a lui Dumitrescu la alegerile locale din acest an. Rareș Bogdan a afirmat că o decizie va fi luată până pe 30 aprilie, termen limită pentru depunerea listelor.

În altă ordine de idei, un frizer fost consilier local PNL a fost numit șef la Jocuri de Noroc, iar un scandal a izbucnit în PNL după ce Alin Nica a fost înlăturat de la șefia filialei Timiș.

În ceea ce privește tranziția de la ora de vară la ora de iarnă și modul în care Cătălin Cîrstoiu își apără averea, subiectele rămân de actualitate.

În concluzie, Iulian Dumitrescu a refuzat să acorde declarații jurnaliștilor de la , preferând să fugă de aceștia. În timp ce liberalii întârzie numirea lui Dumitrescu pentru candidatura la Consiliul Județean Prahova, statutul PNL îi permite să candideze la alegerile locale din 2024 până la o decizie definitivă în cazul său.

Dezbaterile din cadrul PNL privind situația lui Dumitrescu continuă, cu Rareș Bogdan și Florin Roman exprimând puncte de vedere diferite în această chestiune.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Digi24 și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *