Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru, învinse în optimile turneului WTA 125 de la Bastad

Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru, învinse în optimile turneului WTA 125 de la Bastad

Jucătoarele române de tenis Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru au suferit înfrângeri în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Bastad, desfășurat în Suedia. Competiția are premii totale în valoare de 115.000 de dolari, conform informațiilor oferite de Agerpres.

Jaqueline Cristian, în vârstă de 26 de ani și clasată pe locul 62 în clasamentul WTA, a fost învinsă într-un meci dramatic de către poloneza Katarzyna Kawa, în vârstă de 31 de ani și clasată pe locul 186 în ierarhia mondială, cu scorul de 6-7 (4/7), 6-3, 7-6 (9/7), după o luptă ce a durat trei ore.

Românca a condus cu 5-2 în setul decisiv, ratând o minge de meci la acest scor, iar ulterior a mai ratat o șansă de a încheia meciul în tiebreak, la scorul de 7-6.

Este de menționat că Jaqueline Cristian reușise să o învingă pe Kawa anul trecut în semifinalele de la Valencia, cu un dublu 6-0.

Pe de altă parte, Miriam Bulgaru, în vârstă de 25 de ani și clasată pe locul 218 în ierarhia WTA, a fost învinsă de către italianca Martina Trevisan, în vârstă de 30 de ani și clasată pe locul 89 în lume, cu scorul de 6-4, 6-4, după o partidă ce a durat două ore și patru minute.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *