Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Judecătoare reținută pentru implicare în rețeaua de traficanți de droguri: imagini șocante dezvăluie consumul de droguri în prezența copiilor

Judecătoare reținută pentru implicare în rețeaua de traficanți de droguri: imagini șocante dezvăluie consumul de droguri în prezența copiilor

O judecătoare de la Tribunalul Suceava, Ana Maria Chirilă, a fost reținută de DIICOT, după ce s-a aflat că le dădea traficanților de droguri date din anchetele DIICOT. Au apărut imagini cu judecătoarea consumând droguri în prezența traficanților de narcotice.

Judecătoarea devenise parte a rețelei de traficanți fiind iubita unuia dintre capii rețelei. Consuma frecvent cocaină în prezența copiilor ei minori, având mereu cantități nedeterminate de droguri în casă, conform rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Înalte Curte de Casație și Justiție.

Printre persoanele vizate în acest dosar se află și cei care i-ar fi furnizat drogul ‘cristal’ judecătoarei Ana Maria Chirilă, trimisă în judecată pentru mai multe infracțiuni, printre care luare de mită, deținere de droguri pentru consum, trafic de droguri de mare risc, punere la dispoziție a unei locuințe pentru consumul de droguri, folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, favorizarea făptuitorului.

Cum s-a format rețeaua de traficanți

Potrivit comunicatelor transmise de DIICOT și IGPR, în anul 2023 s-a constituit un grup infracțional organizat în municipiul Suceava, format din șapte membri, sprijinit de alți trei inculpați, toți acționând până în martie 2024 pentru obținerea de venituri din traficul de droguri de mare risc și operațiuni cu substanțe psihoactive.

‘Membrii grupului infracțional porționau drogurile în doze de circa un gram, pentru care percepeau sume cuprinse între 150-200 lei, în funcție de cantitatea vândută și fidelitatea consumatorului.’

Liderul grupului infracțional a condus un autoturism pe drumurile publice având dreptul suspendat, iar alți membri au acționat pentru transportarea drogurilor și substanțelor psihoactive. Cercetările se extind și la un alt grup infracțional organizat, care ar fi asigurat aprovizionarea membrilor primei grupări cu droguri de mare risc și furnizarea de ‘cristal’ altor consumatori, inclusiv unei judecătoare, conform DIICOT.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *