Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Judecătoria Constanţa permite lui Dan Diaconescu să plece din țară pentru o perioadă

Judecătoria Constanţa permite lui Dan Diaconescu să plece din țară pentru o perioadă

Judecătoria Constanţa a decis că Dan Diaconescu, judecat pentru act sexual cu un minor, poate pleca din țară. Fostul patron al OTV a cerut să fie lăsat să meargă în Bulgaria în perioada 28 aprilie – 8 mai. Decizia instanţei nu este definitivă.

Decizia instanţei permite părăsirea teritoriului României de către inculpatul D.C.D., aflat sub măsura controlului judiciar, pentru a se deplasa în Bulgaria (Nisipurile de Aur), în perioada 28.04.2024, ora 08:00 – 08.05.2024, ora 22:00, pe traseul municipiul Bucureşti – Giurgiu, Giurgiu – Ruse – Nessebar şi retur, conform minutei instanței.

Decizia instanţei nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Dan Diaconescu, cunoscut pentru activitatea sa în televiziune, a stat trei ani în închisoare. El a fost condamnat definitiv pentru șantaj în 2015 și a fost implicat în dosarul „Sex cu minore”, fiind cercetat pentru două infracţiuni de act sexual cu un minor și cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Diaconescu, însă Judecătoria Constanţa a decis măsura arestului la domiciliu. Ulterior, Tribunalul Constanța a hotărât ca acesta să fie cercetat sub control judiciar.

Dan Diaconescu a fost implicat în diverse procese și controverse, iar acum se pregătește să plece în Bulgaria pentru o perioadă specificată.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *