Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Laszlo Balint, noul antrenor al Petrolului Ploiești

Laszlo Balint, noul antrenor al Petrolului Ploiești

Clubul Petrolul Ploiești a anunțat luni că Laszlo Balint este noul antrenor al echipei, conform unui comunicat emis de club. Laszlo Balint, în vârstă de 45 de ani, revine pe banca unei echipe din Superliga, după ce a antrenat anterior UTA Arad și CS Universitatea Craiova.

Originar din Brașov și fost jucător la FC Brașov, CFR Cluj, UTA Arad, Unirea Urziceni și în Ungaria la Diosgyori VTK, Laszlo Balint și-a început cariera de antrenor la Unirea Tărlungeni. A antrenat apoi echipe precum Academica Clinceni, ASA Tg. Mureș, Csikszereda Miercurea Ciuc, Sportul Snagov și Metaloglobus București. În vara lui 2019 a preluat conducerea tehnică a UTA Arad, reușind promovarea în Superliga un an mai târziu. Ulterior, a antrenat Universitatea Craiova și s-a întors la UTA pentru un al doilea mandat până în primăvara lui 2023.

La Petrolul, Laszlo Balint va lucra alături de un staff tehnic format din Florin Stîngă, Alin Pînzaru, Cezar Zamfir (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor pentru portari), Alexandru Radu și Laurențiu Marinescu (preparatori fizici). Conform clubului, contractul cu Laszlo Balint se va încheia la finalul stagiunii 2024-2025.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *