Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Liceele recepționate de Clotilde se dezmembrează. O elevă a fost rănită grav într-o sală de clasă de la Tonitza! | IMAGINI ULUITOARE

Liceele recepționate de Clotilde se dezmembrează. O elevă a fost rănită grav într-o sală de clasă de la Tonitza! | IMAGINI ULUITOARE

Un incident grav a avut loc vineri într-o sală de curs a Liceului de Arte plastice „Nicolae Tonitza.” O fereastră s-a desprins și a căzut pe o elevă, aflată în banca de lângă fereastră. Imaginile prezentate sunt uluitoare pentru România anului 2024!

Lovitura – care i-ar fi putut fi fatală fetei, elevă în clasa a VII-a – i-a cauzat mai multe leziuni, aceasta având momentan mâna pusă în ghips.

Surse au precizat că locul unde s-a întâmplat incidentul este o clădire nouă, deschisă de un an de zile. Și mai strigător la cer este faptul că revizia la geamurile termopane s-ar fi făcut, cel puțin pe hârtie, acum două luni de zile.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, afirma în 2023 că în Sectorul 1 s-a investit masiv în extinderea şi construirea de şcoli şi licee, menţionând că au fost atraşi banii europeni pentru dotarea sălilor de curs, amenajarea de noi terenuri de sport şi locuri de joacă, programe şcolare şi extraşcolare.

CITIȚI ȘI:
Viceprimarul Sectorului 1 intervine în scandalul ”Droguri în licee”: ”Clotilde Armand, nu vă mai jucați cu siguranța și viața copiilor”

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *