Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Liderul UDMR, după întâlnirea cu Viktor Orban: ‘Nu Uniunea Europeană este problema, ci deciziile proaste care au fost luate’

Liderul UDMR, după întâlnirea cu Viktor Orban: ‘Nu Uniunea Europeană este problema, ci deciziile proaste care au fost luate’

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a avut o întrevedere la București cu premierul ungar Viktor Orban pentru a discuta despre alegerile din acest an. Liderul partidului maghiar a subliniat că Uniunea Europeană a luat unele decizii proaste și că este esențial ca statele din regiune să se unească pentru a-și promova interesele cu mai mult succes.

‘Alegerile din 2024 nu se referă doar la următorii patru ani, ci pe termen lung acestea vor determina condițiile în care vom trăi în această țară și în Uniunea Europeană’, a declarat Kelemen Hunor conform unui comunicat de presă al UDMR.

Europa necesită schimbările cerute de opinia publică europeană în prezent. Un sondaj recent a arătat că peste 60% dintre cetățenii europeni sunt nemulțumiți de activitatea Comisiei Europene și peste 60% sunt pro-UE. ‘Acest lucru confirmă ceea ce am tot spus: nu Uniunea Europeană este problema, ci deciziile proaste care au fost luate’, a adăugat președintele UDMR.

Interese comune

După întâlnirea cu premierul maghiar, Kelemen Hunor a discutat și cu premierul Marcel Ciolacu, subliniind că România și Ungaria au multe interese comune în regiune, care pot fi reprezentate împreună la Bruxelles.

‘Dacă statele membre ale fostului bloc comunist din Europa Centrală și de Est cooperează în cadrul Uniunii, va fi mult mai ușor pentru fiecare să-și apere interesele’, a conchis președintele UDMR.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *