Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Locul din România unde se găsesc 1,5 MILIOANE de lalele, un paradis pentru iubitorii de călătorii

Locul din România unde se găsesc 1,5 MILIOANE de lalele, un paradis pentru iubitorii de călătorii

Un parc de lalele din Dâmbovița a devenit destinația preferată a pasionaților de călătorii din România în această primăvară, fiind inaugurat sâmbătă și urmând să fie deschis până pe 12 mai. Aflat la aproximativ două ore de București, în Pătroaia-Deal, Dâmbovița, acest loc este o adevărată oază pentru fotografiile de pe Instagram.

Cu peste 1 milion de lalele plantate, acest parc oferă un spectacol floral impresionant, cu peste 600 de soiuri de lalele întinzându-se pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați. Gabi Popa, unul dintre organizatori, a subliniat: “Tot ce au ei, găsiţi şi la noi în grădină, absolut! Am adus toate utilajele din Olanda. Toate utilajele de plantat şi recoltat pe care le au ei, le avem şi noi”.

“Pianul este liber, va rămâne în toată perioada cât parcul este deschis, va fi acolo şi cine ştie poate cânta la pian oricât doreşte”, a menționat Camelia Ivanov, un alt organizator.

Vizitatorii pot crea propriile buchete de lalele, iar prețul pentru un fir de lalea începe de la 1 leu. În plus, copiii sub 8 ani beneficiază de intrare gratuită. Parcul va fi deschis până pe 12 mai, iar biletul de intrare costă 30 de lei.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *