Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Marcel Boloș promovează tinerii talentați în echipa sa ministerială

Marcel Boloș promovează tinerii talentați în echipa sa ministerială

Ministrul Finanțelor Publice, Marcel Boloș, a dezvăluit că una dintre direcțiile strategice pe care le urmează în activitatea sa este reprezentată de promovarea tinerilor în echipa sa. Pentru a pune în practică această strategie, ministrul l-a invitat să colaboreze pe Matei, absolvent șef de promoție al Facultății de Finanțe de la ASE.

“Am fost mereu adeptul ideii că o echipă eficientă trebuie să fie alcătuită dintr-un amestec echilibrat de persoane cu experiență și tineri talentați, deoarece fiecare categorie aduce contribuții valoroase și complementare la masa deciziilor”, a subliniat Marcel Boloș.

Ministrul a explicat că are încredere în potențialul tinerilor, care adesea au nevoie doar de oportunitatea potrivită. În schimb, aceștia nu aduc doar o perspectivă proaspătă, ci și un entuziasm contagios și o dorință puternică de a acumula cunoștințe, elemente care pot revigora întregul colectiv.

Un exemplu elocvent în acest sens îl reprezintă Matei, absolventul șef de promoție al Facultății de Finanțe de la ASE. Alături de el, ministrul Boloș a petrecut o zi de sâmbătă analizând noi indicatori de risc pentru combaterea evaziunii fiscale, conform unei postări pe contul său de Facebook.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *