Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Mașini avariate în Sectorul 5 din București după prăbușirea schelelor de la lucrările Primăriei Capitalei

Mașini avariate în Sectorul 5 din București după prăbușirea schelelor de la lucrările Primăriei Capitalei

Mai multe mașini din Sectorul 5 din București au fost avariate în urma prăbușirii schelelor de la lucrările demarate de Primăria Capitalei, conform anunțului făcut de administrația locală.

Incidentul a avut loc în urma fenomenelor meteo de astăzi, când schelele ce aparțin unor lucrări începute acum 3 ani de Primăria Municipiului București au căzut, afectând autoturismele din zonă.

Clădirile vizate urmau să devină centre destinate persoanelor fără adăpost, incluzând o bancă de alimente și o cantină socială. Cu toate acestea, lucrările au stagnat din lipsa fondurilor alocate de Primăria Capitalei.

În plus, alte șase mașini au fost avariate de copacii căzuți în urma furtunii. Societatea Amenajare Edilitară Sector 5 a mobilizat 18 lucrători și 6 utilaje pentru a îndepărta arborii de pe domeniul public.

Este important de menționat că acțiunile de defrișare și toaletare a copacilor din Sectorul 5 sunt efectuate în conformitate cu avizul emis de Primăria Municipiului București. Cu toate acestea, Primăria Sectorului 5 a depus peste 18.000 de solicitări de intervenție, fără a primi aviz din partea Primăriei Generale.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *