Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Ministrul Sănătății îndeamnă românii să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat

Ministrul Sănătății îndeamnă românii să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, le recomandă românilor să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat

Recomandarea a fost făcută în contextul sărbătoririi Zilei Sănătății și a fost publicată pe Facebook. Rafila a transmis un mesaj îndemnându-i pe români să-și apere și să-și îmbunătățească sănătatea, atât proprie, cât și a celor dragi. El subliniază importanța accesului la servicii medicale de calitate și încurajează adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat, menționând că prevenția este esențială în combaterea bolilor.

Ministrul Sănătății a evidențiat de asemenea investițiile în sistemul sanitar, subliniind angajamentul pentru construirea unui sistem solid care să satisfacă nevoile populației. Rafila a menționat investițiile în infrastructură medicală, digitalizare și formarea profesională a personalului medical, reafirmând responsabilitatea comună pentru asigurarea sănătății și bunăstării individuale.

Ziua Mondială a Sănătății, marcată sub egida Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) începând din 1950, reprezintă un moment important de reflectare și acțiune în domeniul sănătății la nivel global.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *