Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Mohammad Murad aspiră la o funcție importantă în politica românească: candidatura sa pentru președinția Consiliului Județean Constanța

Mohammad Murad aspiră la o funcție importantă în politica românească: candidatura sa pentru președinția Consiliului Județean Constanța

Omul de afaceri Mohammad Murad a anunțat că își propune să devină președintele Consiliului Județean Constanța, reprezentând partidul AUR. Murad are deja experiență în politică, având în vedere că a candidat independent la Primăria Mangalia în 2020 și a fost membru ALDE în 2022, partid pe care l-a condus alături de Varujan Vosganian, fost liberal.

În declarația sa, Murad a subliniat că se simte pe deplin integrat în comunitatea românească, având convingerea că are șanse egale în competiție, indiferent de nume sau etnie, după aproape 40 de ani petrecuți în România. El și-a exprimat determinarea de a contribui la binele comunității constănțene, oferindu-și expertiza acum în sfera publică, după ani de activitate antreprenorială. Murad a evidențiat că este capabil să aducă schimbări pozitive și că și-a dedicat eforturile anterior familiei și angajaților săi, dar acum vrea să se implice în dezvoltarea orașului și județului care l-au primit cu căldură.

„Nu am acceptat niciodată să fiu pe locul 2 în viața mea. De asemenea, nu voi accepta ca județul Constanța să fie pe locul 2 în țară. (…) Avem nevoie de lideri capabili care să colaboreze cu cetățenii și să transforme speranțele în acțiuni concrete”, a subliniat Murad.

În contextul anunțului său, Murad a făcut apel la solidaritate și încredere în echipa sa, pledând pentru o guvernare eficientă și transparentă, care să răspundă așteptărilor locuitorilor din Constanța.

Controverse

Un incident recent a atras atenția asupra afacerilor omului de afaceri Mohammad Murad. Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în legătură cu descoperirea unor decontări pentru servicii medicale fictive la Victoria Medical Center SRL, cu implicații grave, inclusiv utilizarea cardurilor de sănătate ale unor pacienți decedați. Aceste practici ilegale au fost aduse la lumină în urma unui control efectuat în luna martie, evidențiindu-se consultații și servicii medicale nejustificate pentru o serie de pacienți români și străini, angajați la firmele lui Mohammad Murad din județul Constanța.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *