Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Motivul uluitor pentru care liderul interlop bucureștean Robert Nica este căutat de Poliție

Motivul uluitor pentru care liderul interlop bucureștean Robert Nica este căutat de Poliție

Robert Nica, unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi bucureșteni, este căutat de polițiștii Secției 26, care doresc să-i aplice o brățară de localizare. Acesta este implicat într-un caz de violență domestică, cu o modalitate de desfășurare fără precedent pentru autoritățile românești.

Fost lider al grupării Sportivilor, care a controlat Sectorul 4 al Capitalei până în 2006, Robert Nica este acum un important dezvoltator imobiliar.

Chiar dacă a declarat că renunță complet la vechiul său mod de viață după eliberarea din închisoare, unde a ajuns după desființarea organizației, Nica a continuat să aibă probleme cu legea. Consumul de droguri a fost principala sa problemă, fiind prins sub influența stupefiantelor la volan. Mai mult, a continuat să consume și să conducă fără permis, ceea ce a dus la un mandat de arestare în februarie anul trecut.

În paralel cu aceste probleme, Nica a avut conflicte în căsnicie, culminând cu acte de violență în familie. Nevasta sa a părăsit vila din Popești Leordeni din cauza scandalurilor repetate și s-a mutat la bloc în Berceni, împreună cu copiii.

Recent, femeia a sunat la 112 și a reclamat că Nica a blocat-o în casă, turnând lipici în broasca ușii. După ce a reușit să iasă, a constatat că autorul faptei era chiar soțul ei.

Robert Nica este căutat de poliție, iar un ordin de protecție provizoriu a fost emis pentru victima sa. De asemenea, i s-a montat o brățară de monitorizare pe picior.

În ciuda eforturilor de a-l găsi acasă, fostul lider interlop nu a fost găsit, fiind în continuare căutat de polițiști.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *