Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Noi probleme pentru medicul craiovean acuzat de MOARTEA mai multor pacienți. O femeie a ajuns în comă după o biopsie

Noi probleme pentru medicul craiovean acuzat de MOARTEA mai multor pacienți. O femeie a ajuns în comă după o biopsie

O pacientă a ajuns în comă după o biopsie realizată de medicul craiovean Alin Demetrian. Autoritățile spun că au deschis o anchetă în acest caz, după ce o femeie din Olt a intrat în stop cardio-respirator ca urmare a intervenției acestuia.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că, în seara zilei de 04 aprilie a.c., o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenții de explorare endoscopică, efectuată de către un bărbat din municipiul Craiova, medic chirurg. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Medicul Alin Demetrian nu avea voie sa mai opereze nici în spital, nici la o clinică privată. Patru pacienți ar fi murit după biopsii efectuate de acesta. Este vorba despre medicul Alin Demetrian, acuzat că a efectuat patru biopsii, pe patru pacienți diferiți, intervenții în urmă cărora pacienții au decedat. Anul trecut, medicul a fost reținut în urma acestor acuzații.

Ieri, 10 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea a patru infracțiuni de ucidere din culpă, în forma culpei medicale. În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unități medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenții chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbați de 76 și 77 de ani, din Craiova și Plenița, respectiv două femei, de 64 și 66 de ani, ambele din Târgu Jiu, transmiteau anul trecut autoritățile.

Sursa foto: Shutterstock

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *