Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > O altfel de MISIUNE: Daniela, Dumitru și Laurențiu, trei polițiști de frontieră au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o mașină

O altfel de MISIUNE: Daniela, Dumitru și Laurențiu, trei polițiști de frontieră au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o mașină

Daniela, Dumitru și Laurențiu sunt polițiști de frontieră în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta-Turnu Severin și își desfășoară activitatea în Poliția de Frontieră Română de 18 ani, respectiv 29 ani.

Luni dimineață, cei doi au dat dovadă de omenie, nu doar că sunt buni profesioniști.

În timp ce se deplasau din misiune, au observat în dreptul localității Cozla un autoturism izbit de marginea drumului, de sub capota căruia ieșeau flăcări.

Fără să stea pe gânduri, cei trei polițiști de la Frontieră s-au îndreptat imediat la locul producerii evenimentului rutier unde au observat o persoană de sex feminin care avea nevoie de ajutor. Laurențiu și Dumitru au intervenit imediat cu stingătoarele și au deconectat bornele autoturismului.

„Până la sosirea ambulanței, colegii noștri au acordat primul ajutor, iar acum femeia se află în afara oricărui pericol.

Felicitări celor trei polițiști de frontieră mehedințeni pentru implicarea și prezența de spirit de care au dat dovadă!”, conform unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *