Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > O fostă MISS a murit subit, la 35 de ani. Familia sa e distrusă: „A avut cel mai pur dintre suflete, a iubit profund și a fost iubită nespus de mult”

O fostă MISS a murit subit, la 35 de ani. Familia sa e distrusă: „A avut cel mai pur dintre suflete, a iubit profund și a fost iubită nespus de mult”

Jade Leigh Hunt, câștigătoarea concursului de frumusețe Miss West Lothian din Scoția în 2012, a trecut în neființă neașteptat pe 30 martie, la vârsta de 35 de ani, lăsând în urmă o familie profund îndurerată.

Jade Leigh Hunt, în vârstă de 35 de ani, care a câștigat concursul de frumusețe Miss West Lothian în 2012, a plecat dintre noi brusc pe 30 martie, aducând o durere covârșitoare celor apropiați. Jade a fost și câștigătoarea titlului Miss Galaxy Scotland.

Pentru a păstra vie amintirea ei, familia a creat o pagină Just Giving, unde cei care au cunoscut-o pe Jade își pot împărtăși gândurile și pot contribui la costurile înmormântării sale. Originară din Bathgate, West Lothian, Jade a lăsat o amprentă puternică în inimile celor din jur.

„Sâmbătă, 30 martie 2024, familia noastră a fost devastată de știrea tragică a morții neașteptate a lui Jade. Jade a avut cel mai pur suflet, a iubit profund și a fost iubită nespus de mult. Râsul ei era contagios, iar zâmbetul ei lumina orice încăpere, o fată frumoasă, frumoasă. Jade a fost o prezență memorabilă pentru toți cei pe care i-a întâlnit. Îi plăcea distracția, râsul, era curajoasă, făcea farse, avea un simț al umorului remarcabil și era mereu deschisă la aventuri”.

Familia și-a propus să strângă 700 de lire sterline pentru a acoperi cheltuielile funerare, dar generozitatea celor din jur a depășit deja acest obiectiv, suma totală fiind de peste 1.100 de lire sterline în momentul redactării acestui articol.

Jade și-a fondat propria afacere de albire a dinților după ce a participat la diverse competiții de modeling și a lucrat ca asistentă pentru adulți cu dizabilități.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *