Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > O tânără de 25 de ani, convinsă să renunțe la SUICID, a căzut peste pompierii veniți să o salveze

O tânără de 25 de ani, convinsă să renunțe la SUICID, a căzut peste pompierii veniți să o salveze

Iașiul a fost martorul unui eveniment dramatic în care o tânără de 25 de ani, amenințată de gânduri suicidale, a căzut accidental peste echipa de pompieri care intervenea pentru a o salva.

Alertați de prezența tinerei pe marginea unui balcon și de intenția sa de a-și pune capăt zilelor, pompierii au acționat prompt pentru a interveni.

În ciuda eforturilor de a o convinge pe tânără să renunțe la planurile sale tragice, aceasta s-a dezechilibrat accidental și a căzut de la etajul unu al clădirii, oprindu-se inițial pe pervazul vecinului de la parter.

Un martor ocular a relatat: „În timp ce făceam un duș, am auzit strigăte de ajutor. M-am grăbit să ies, nu știam ce se întâmplase. Când am ajuns afară, am văzut-o pe fată pe pervazul meu”.

George Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iași, a precizat: „La sosirea salvatorilor, persoana se afla la nivelul geamului, ulterior a fost convinsă să intre în casă, dar s-a dezechilibrat și a căzut”.

În final, tânăra a căzut peste pompierii care interveniseră pentru a o salva, suferind doar răni ușoare. A fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *