Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > O vedetă a Spaniei s-a accidentat după ce a fost lovită din greșeală de un agent de securitate

O vedetă a Spaniei s-a accidentat după ce a fost lovită din greșeală de un agent de securitate

O vedetă a echipei de fotbal a Spaniei s-a accidentat în mod nefericit după ce a fost lovită accidental de un agent de securitate. Evenimentul a avut loc în timp ce jucătorii spanioli sărbătoreau pe teren calificarea în finala Campionatului European de fotbal din Germania, conform informațiilor mediatice.

Căpitanul Spaniei, Alvaro Morata, a fost surprins șchiopătând și ținându-se de genunchi după ce un agent de securitate a alunecat și a intrat în contact cu el, conform relatărilor Sky News.

Incidentul a avut loc marți, la încheierea meciului cu Franța din semifinalele competiției. Un suporter a pătruns pe teren în timp ce jucătorii spanioli sărbătoreau calificarea, iar agentul de securitate a intervenit pentru a-l opri. Din nefericire, acesta a alunecat și l-a lovit pe Morata.

Antrenorul Luis de la Fuente a declarat ulterior că fotbalistul va fi supus unei investigații medicale, însă la prima evaluare, nu pare să fie o accidentare gravă.

Morata trebuie să se recupereze până duminică, când Spania va juca finala Campionatului European de fotbal. Echipa spaniolă va concura pentru trofeu împotriva câștigătoarei dintre Anglia și Olanda.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *