Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Pascu dă vina pe presă pentru că a fost revocat de la ONJN: „S-a focusat pe frizerul cel fraier care nu are nicio competență”

Pascu dă vina pe presă pentru că a fost revocat de la ONJN: „S-a focusat pe frizerul cel fraier care nu are nicio competență”

Cristian Pascu, hairstylistul numit timp de 2 zile la conducerea Oficiului pentru Jocuri de Noroc, acuză presa că a fost revocat din funcție, deși nu are experiență în domeniul jocurilor de noroc și nu cunoaște legislația. El a declarat la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss de la că ar fi vrut să arate că și cei din mediul privat pot gestiona o instituție publică.

Pascu a subliniat că presa s-a concentrat pe trecutul său de frizer și a ignorat experiența sa politică și managerială anterioară. El a menționat că a fost consilier local PNL și președinte de CA la o companie de stat în trecut.

„Am fost destituit din cauza presei, pentru că presa s-a focusat în primul rând pe frizerul cel fraier care nu are nicio competență.”

Pascu a explicat că, în opinia sa, mixul de experiență în business și cursuri de securitate națională l-au recomandat pentru funcția deținută. El a adăugat că aspectele legate de jocurile de noroc pot fi considerate și o problemă de securitate națională, având în vedere impactul financiar și social al acestora.

Despre lipsa sa de cunoștințe în domeniul legislației jocurilor de noroc, Pascu a menționat că un manager competent are consultanți și departamente specializate pentru a-l sprijini în luarea deciziilor. El a negat acuzațiile privind posibile mituiri pentru obținerea funcției și a subliniat că integritatea sa ar fi putut fi un impediment pentru anumite interese.

În ceea ce privește propunerea sa pentru funcția de vicepreședinte al ONJN, Pascu a declarat că nu știe cine l-a recomandat, menționând că a furnizat CV-ul partidului și că decizia finală nu a fost luată brusc. El a subliniat că nu a oferit mită pentru a obține poziția și că ar accepta o altă funcție publică dacă i s-ar propune, evidențiind competențele sale și dorința de a demonstra potențialul mediului privat în sectorul public.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Digi24 și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *