Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Pe surse/PNL îl lasă din brațe pe Baronul Lamborghini

Pe surse/PNL îl lasă din brațe pe Baronul Lamborghini

Forul de conducere al PNL nu l-a validat pe Iulian Dumitrescu drept candidat la președinția Consiliului Județean Prahova. Partidul Liberal a decis să deschidă negocierile cu PSD pentru susținerea candidaților acestora la șefia CJ Prahova și Primăria Ploiești.

PNL renunță la baronul de Prahova Iulian Dumitrescu, mai cunoscut și ca Baronul cu Lamborghini. Conducerea PNL nu i-a validat candidatura la șefia CJ Prahova, în cadrul ședinței Biroului Permanent de joi. Mai mult, PNL a început negocierile cu PSD pentru susținerea candidaților acestora la șefia consiliului județean și a Primăriei Ploiești. Astfel, liberalii au decis să închidă un conflict care a izbucnit de mai bine de o lună și care ținea capul de afiș al presei naționale și nu numai. menținerea controlului judiciar asupra lui Iulian Dumitrescu, decisă miercuri de către Tribunalul București, a fost bomboana de pe coliva politică a lui Iulian Dumitrescu. În această situație, este posibil ca PNL să solicite, în Prahova, funcțiile de vicepreședinte al consiliului județean și de viceprimar al orașului Ploiești. Apoi, vor avea, probabil, înțelegeri punctuale pentru primăriile din județul Prahova.

„Baronul Lamborghini” din Prahova calcă în picioare controlul judiciar și încearcă să cumpere primarii la bucată! Lista ”șpăgilor pentru investiții” pe care a pregătit-o Iulian Dumitrescu. Iulian Dumitrescu așteaptă decizia PNL. Lucian Romașcanu amintește rețeta EXCLUDERII

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *