Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Peste 8,5 kg de canabis descoperite în urma perchezițiilor. Două persoane reținute

Peste 8,5 kg de canabis descoperite în urma perchezițiilor. Două persoane reținute

Peste 8,5 kg de canabis au fost găsite în urma unor percheziții, iar două persoane au fost reținute. Cei doi suspecți sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc în formă continuată.

Investigațiile efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT au relevat că suspecții ar fi comercializat canabis consumatorilor din București și Călărași în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024. Una dintre persoane era furnizoarea de droguri de risc a celeilalte.

Perchezițiile domiciliare desfășurate la 4 aprilie 2024 în București și Ilfov au condus la descoperirea și ridicarea a peste 8,5 kilograme de canabis, bani în valoare de aproximativ 300.000 de lei, cântare electronice, grindere și alte mijloace de probă. De asemenea, s-a dispus sechestrul a 3 autoturisme. În plus, în urma investigațiilor, au fost confiscate și alte cantități de canabis cu sprijinul polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Vineri, procurorii DIICOT au decis reținerea celor două persoane, care sunt acum cercetate pentru trafic de droguri de risc în formă continuată. A fost solicitată arestarea preventivă pentru 30 de zile, conform comunicatului emis de IGPR.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *