Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Piedone, susținut de sindicaliștii Sanitas

Piedone, susținut de sindicaliștii Sanitas

Candidatul Cristian Popescu Piedone a făcut o declarație importantă pe pagina sa de Facebook, anunțând că Uniunea Sindicală SANITAS București îi acordă sprijinul pentru candidatura sa la funcția de Primar General al Capitalei.

Domnul Viorel Hușanu, președintele SANITAS București, a devenit consilierul lui Piedone în domeniul Sănătății. Cei doi colaborează pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din București, având ca obiectiv principal modernizarea logistică a celor 19 spitale de stat din Capitală, asigurarea unui act medical de calitate și oferirea celor mai bune îngrijiri pacienților.

Piedone a subliniat importanța unității, menționând că Uniunea Sindicală SANITAS București numără 14.500 de membri, printre care se regăsesc medici, asistenți medicali și personal TESA.

Încheind, Piedone le-a mulțumit pentru susținere și încredere, asigurându-i că va munci din greu pentru a nu-i dezamăgi pe cei care i-au acordat sprijinul. Mesajul a fost transmis pe diverse platforme de socializare, consolidând astfel echipa dedicată sănătății din București.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *