Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > PNL pune accent pe tineri la Maramureș: Candidații pentru Baia Mare și CJ Maramureș și mesajul lor de forță pentru peste 700 de tineri

PNL pune accent pe tineri la Maramureș: Candidații pentru Baia Mare și CJ Maramureș și mesajul lor de forță pentru peste 700 de tineri

Peste 700 de tineri au participat la un eveniment de susținere pentru candidatura lui Gabriel Ștețco la CJ Maramureș și a lui Ionel Bogdan pentru Primăria Baia Mare. Cei doi vor candida la alegerile locale din 9 iunie din partea Partidului Național Liberal.

“Ionel Bogdan la Primăria Baia Mare, Gabi Ștețco la CJ Maramureș. Aveți un tandem excelent de tineri. Filiala Maramureș este cea mai reprezentativă atunci când vine vorba de a promova tinerii și de a vedea și rezultatele lor. Astăzi îmi asum, cu 700 de oameni în sală, că o să facem tot ce putem noi să ne asigurăm că pe 10 iunie o să sărbătorim împreună cu Ionel Bogdan, primar la Baia Mare, Gabi Ștețco, președinte CJ Maramureș.

Și ce mai știu despre voi pe lângă vârfurile dumneavoastră este că veți și promova foarte mulți tineri în consiliile locale, în consiliul județean, iar noi, Tineretul Național Liberal, în 2020, la alegerile locale, ne-am bucurat de un record despre care nu s-a mai auzit la niciun partid politic din România din 89 încoace. Avem în România astăzi peste 1100 de tineri aleși locali, iar pe 10 iunie, din nou, îmi doresc să spargem aceste părți și să ne asigurăm că avem măcar un tânăr din partea Tineretului Național Liberal în fiecare UAT din România”, a spus președinta TNL, Mara Mareș.

“Născut în Borșa, crescut în familia TNL Maramureș, președinte a căreia a fost până azi, dovedește în continuare că este hotărât, harnic, determinat și de aceea este propunerea noastră la președinția Consiliului Județean Maramureș. Luați exemplul meu, luați exemplul său și al celorlalți tineri din PNL Maramureș care am îndrăznit să facem un pas curajos înainte, în politică și administrație, din dorința de a face mai mult și mai bine pentru oameni!”, a spus Ionel Bogdan, actualul președinte al CJ Maramureș și candidat la Primăria Baia Mare, despre tânărul liberal Gabriel Ștețco.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *