Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Pompierii din Prahova salvează un ied căzut într-o canalizare dezafectată

Pompierii din Prahova salvează un ied căzut într-o canalizare dezafectată

Pompierii prahoveni au intervenit sâmbătă pentru a salva un ied care căzuse într-o canalizare dezafectată cu o seară în urmă. Echipajele de salvatori au săpat cinci gropi pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pentru a ajunge la animal. După patru ore de eforturi intense, iedul a fost găsit în viață și predat proprietarului său, întorcându-se la turma sa.

Acțiunea a fost declanșată după ce un localnic din Vălenii de Munte a solicitat ajutorul pompierilor, deoarece iedul său rămăsese blocat în canalizare. Chiar dacă proprietarul a încercat să-l elibereze, nu a reușit, iar salvatorii au intervenit prompt pentru a salva animalul speriat, care era în pericol de epuizare.

Au fost săpate peste 5 gropi pentru a putea ajunge la ied, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri. Eforturile intense ale echipei de intervenție au avut succes, iar iedul a fost salvat în cele din urmă.

Conform informațiilor furnizate de ISU Prahova, iedul a fost găsit în stare bună și a fost returnat în siguranță la turma sa, încheindu-se astfel operațiunea de salvare reușită.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *