Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Portar de la FC Hermannstadt, testat pozitiv cu aparatul Drugtest, pe Autostrada A1, în județul Sibiu

Portar de la FC Hermannstadt, testat pozitiv cu aparatul Drugtest, pe Autostrada A1, în județul Sibiu

Unul dintre portarii echipei de fotbal FC Hermannstadt a fost depistat pozitiv la testarea cu aparatul DrugTest pe autostrada A1, în județul Sibiu. Potrivit surselor judiciare, este vorba despre Alexandru Mircea Uțuiu, un fotbalist în vârstă de 20 de ani, originar din județul Cluj, care activează ca portar la FC Hermannstadt Sibiu. Incidentul a avut loc în timp ce acesta se afla pe autostrada A1 și a fost oprit de agenții de la Rutieră pentru testare.

Sursele citate au menționat că „Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței unei substanțe psihoactive în organism”. Deși rezultatul testului a indicat prezența unei substanțe, se pare că fotbalistul nu a consumat droguri, ci ar fi luat un medicament prescris de un medic, fapt care a fost confirmat de rezultatul testului DrugTest.

Alexandru Uțuiu s-a alăturat echipei din Sibiu în vara anului 2022 și a avut o prezență redusă în sezonul curent, jucând doar 19 minute într-un meci din Cupa României împotriva echipei Progresul Pecica din Liga 3, meci în care FC Hermannstadt a obținut o victorie categorică cu scorul de 6-0.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *