Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv din Rusia i-a numit ‘agenți străini’ pe tenismenii ruși care vor participa la JO

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv din Rusia i-a numit ‘agenți străini’ pe tenismenii ruși care vor participa la JO

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv din Rusia, Stanislav Pozdniakov, a catalogat ‘agenți străini’ tenismenii ruși care doresc să participe la Jocurile Olimpice. El consideră că acești sportivi nu își iubesc țara. Potrivit lui Pozdniakov, acești sportivi trăiesc în afara Federației Ruse și de cele mai multe ori ‘jocă pentru ei’ și se pronunță împotriva operațiunii speciale militare ruse și împotriva autorităților ruse. Declarațiile președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv din Rusia vin ca răspuns la afirmațiile președintelui Federației Ruse de Gimnastică Ritmică, Irina Viner, care i-a numit pe sportivii ruși o ‘echipă de oameni fără adăpost’.

Pe 26 martie, președintele Federației Ruse de Gimnastică Ritmică, într-o discuție cu jurnaliștii, a numit sportivii ruși o ‘echipă de oameni fără adăpost’, deoarece doresc să participe la competițiile internaționale. Pozdniakov a declarat că este de acord cu opinia lui Viner, dar a corectat declarațiile antrenorului, numindu-i pe jucătorii de tenis nu ‘oameni fără adăpost’, ci ‘agenți străini’.

Tenismenul rus Daniil Medvedev a reacționat la declarațiile Irinei Viner, susținând că va participa ‘cu plăcere’ la Jocurile Olimpice de la Paris dacă va fi admis. El a subliniat că intenționează să lupte pentru victorie.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *