Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Primarul de la Sectorul 5 face curățenie în „vila” cu șase camere

Primarul de la Sectorul 5 face curățenie în „vila” cu șase camere

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a demarat acțiunea de curățenie în preajma sărbătorilor de Paști, subliniind importanța păstrării tradițiilor specifice acestui moment în sectorul pe care îl conduce. Acesta a luat decizia de a se implica personal în procesul de igienizare, acoperind toate cele șase zone considerate „camere” ale locuinței sale, situate în Ferentari, Rahova, Giurgiului, Ghencea, 13 Septembrie și Cotroceni.

Primarul Piedone a mobilizat echipa sa pentru a efectua diverse activități de întreținere, precum spălarea străzilor, îngrijirea copacilor, plantarea de flori și arbori, asfaltarea drumurilor și alte lucrări edilitare specifice administrației locale. Candidat la Primăria Capitalei, edilul a anunțat că în perioada următoare se vor amenaja noi spații verzi, locuri de promenadă și de recreere pentru comunitate.

În urma condițiilor meteorologice nefavorabile din zilele anterioare, primarul a dispus tăierea tuturor crengilor care ar fi putut reprezenta un pericol pentru autoturisme sau pietoni. Operațiunea s-a desfășurat pe timp de noapte, pentru a minimiza riscurile pentru locuitorii din zonă.

De asemenea, una dintre grădinițele din sector, aflată într-o stare avansată de degradare, a fost supusă unui proces amplu de reabilitare și consolidare. Spațiile interioare și exterioare au fost igienizate, sălile de clasă au fost dotate cu mobilier nou, iar în curte au fost plantați arbori tineri, conform declarațiilor primarului Piedone.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *