Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Rareș Bogdan, criticat de Daniel Băluță pentru statistica incorectă

Rareș Bogdan, criticat de Daniel Băluță pentru statistica incorectă

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a fost pus în dificultate de declarațiile lui Daniel Băluță, la Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4, referitoare la statistica incorectă. Rareș Bogdan a subliniat că PNL se așteaptă la un scor dublu față de estimările pesimiste.

“Vom câștiga alegerile. Vom obține un scor dublu față de previziunile pesimiste de acum șase luni sau un an, vorbesc despre Partidul Național Liberal, și veți vedea acest lucru. Trebuie doar să aveți încredere în dumneavoastră”, a declarat Rareș Bogdan.

Referindu-se la primarul Sectorului 4, Rareș Bogdan a recunoscut că Daniel Băluță a fost singurul care l-a pus în dificultate cu cifrele succesului în atragerea fondurilor europene. Cu toate acestea, a menționat că este un caz aproape singular și că aceasta a afectat puțin analiza sa statistică.

În continuare, Rareș Bogdan a criticat modul în care sunt administrate sectoarele Capitalei, menționând necesitatea de a le aduce la standardele administrațiilor eficiente.

De asemenea, el a subliniat nivelul ridicat de siguranță pe străzile Bucureștiului în comparație cu alte capitale europene, precum Londra, Paris sau Roma, evidențiind faptul că în România nu există aceleași riscuri de infracțiune, mai ales după ora 22:00.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *