Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Recuperare medicală de înaltă calitate la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, Ilfov

Recuperare medicală de înaltă calitate la Spitalul Sfântul Sava din Pantelimon, Ilfov

Recuperarea medicală este esențială pentru orice pacient care a suferit o intervenție chirurgicală, indiferent de tipul acesteia, pentru a-și restabili sănătatea în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții posibile.

La Spitalul de Recuperare Medicală „Sfântul Sava” din Pantelimon, Ilfov, sunt oferite pachete de spitalizare care includ un regim intensiv de kinetoterapie, fizioterapie și masaj terapeutic, pe durate de 10 sau 14 zile.

Proceduri de recuperare personalizate

Pe durata internării, pacienții beneficiază de mai multe ședințe zilnice de terapie adaptate nevoilor individuale și patologiilor specifice:

  • Kinetoterapie – o ședință zilnică, folosind echipamente medicale specializate precum cușca Rocher, masa Galileo, roata marinărească, bicicleta ergonomică, bandă de alergare, scaun cvadriceps, Thera balo pentru echilibru, simulator Tigo, scări și paralele, Kinetec pentru mână și picior, masă activități pentru mână, Thera Bemo.
  • Fizioterapie personalizată – o ședință pe zi, cu echipamente inovative de ultimă generație precum Bioness, Shockwave, Tecar, electroterapie tens, cif, laser, ultrasunet – trabert, galvanic, diadinamic, theormoterapie, lampă, argilă, magnetoterapie, echipament drenaj limfatic.
  • Masaj medical – o ședință zilnică.

Asistență continuă și personalizată

Procedurile de recuperare sunt disponibile 7 zile pe săptămână, inclusiv în weekend și în timpul sărbătorilor legale. Pacienții sunt cazați în saloane cu 1, 2 sau 3 paturi, primesc 3 mese proaspete pe zi și beneficiază de asistență medicală permanentă, cu medic specialist de gardă 24/24 h. Monitorizarea video a pacienților este de asemenea asigurată.

Recuperare pentru diverse patologii

Oferta este deschisă pacienților adulți de toate vârstele (18-65+ ani) și indiferent de patologia care necesită recuperare medicală, inclusiv recuperare după AVC, recuperare ortopedică, recuperare neurologică, recuperare respiratorie.

Implicare familială și transparență

Fiecare pacient este asignat unui kinetoterapeut responsabil de recuperare, iar familia are acces permanent la informații despre starea pacientului și programul de recuperare. De asemenea, sunt furnizate clipuri video din ședințele de recuperare.

Excelență în recuperare medicală

Spitalul de Recuperare Medicală „Sfântul Sava” este un centru de excelență construit conform standardelor europene, care a tratat peste 5.000 de pacienți în 6 ani de funcționare, obținând rezultate remarcabile în recuperare medicală.

Angajament pentru calitate și inovație

„Suntem dedicați să asigurăm recuperarea rapidă a pacienților noștri, oferindu-le terapii de top, echipamente inovative și specialiști performanți. Avem rezultate dovedite și suntem hotărâți să aducem tratamente de înaltă calitate și în România, comparabile cu cele din marile clinici internaționale”, a declarat Alina Ion, manager și fondatoare a Spitalului de Recuperare Medicală „Sfântul Sava” din Pantelimon, Ilfov.

Date de contact:

Telefon: 0724.021.090 | 0724.338.881
Email: contact@spitalulsfantulsava.ro

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *