Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Regele Charles al III-lea felicită echipa Angliei pentru calificarea în finala Euro-2024 și le transmite un avertisment amuzant

Regele Charles al III-lea felicită echipa Angliei pentru calificarea în finala Euro-2024 și le transmite un avertisment amuzant

Regele Charles al III-lea a felicitat echipa Angliei pentru calificarea în finala Euro-2024. Monarhul a transmis mesajul său cu o notă de umor, dorindu-și ca această finală să reducă nivelul de stres al britanicilor. După victoria cu 2-1 împotriva Olandei, Regele le-a transmis jucătorilor ‘cele mai calde felicitări’ și le-a urat ‘toate cele bune’ pentru finala de duminică împotriva Spaniei, într-un comunicat postat pe site-ul cuplului regal.

Cu toate acestea, Charles al III-lea le-a atras atenția jucătorilor asupra tensiunii arteriale a britanicilor, care au trăit momente tensionate în timpul turneului. Monarhul le-a spus jucătorilor: ‘Aș dori să vă încurajez să câștigați fără a mai avea nevoie de goluri miraculoase în ultimul minut sau de lovituri de departajare. Sunt sigur că ritmul cardiac și tensiunea arterială ale națiunii ar fi mult mai ușurate’. Regele a încheiat cu urările de ‘Mult noroc Angliei’.

Prințul moștenitor William l-a felicitat pe Ollie Watkins, atacantul lui Aston Villa, marcatorul golului decisiv pentru calificarea Angliei în finală. ‘Ce frumusețe, Ollie! Felicitări Angliei! Finaliștii Euro 2024’, a scris el pe X. Prințul de Wales și noul prim-ministru Keir Starmer sunt așteptați la Berlin pentru finala de duminică seară, acesta din urmă reușind să marcheze un gol într-o scurtă pauză la summitul NATO de la Washington.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *