Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > România va avea ZBOR DIRECT către Azerbaidjan / Sebastian Burduja: Vor fi operaţionalizate două zboruri pe săptămână

România va avea ZBOR DIRECT către Azerbaidjan / Sebastian Burduja: Vor fi operaţionalizate două zboruri pe săptămână

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunțat că, începând cu data de 3 iunie, vor exista două zboruri săptămânale către Azerbaidjan, operaționalizate de compania AZAL. Această veste reprezintă un rezultat pozitiv al parteneriatului strategic româno-azer, care sărbătorește 15 ani în acest an.

Conform declarațiilor lui Burduja, zborurile vor fi operate de AZAL, cu o frecvență de 2 zboruri pe săptămână, pe ruta București – Baku, în zilele de luni și joi, având o durată de 3 ore pentru fiecare zbor. Acest nou zbor direct va facilita transportul oamenilor de afaceri între cele două țări, va contribui la creșterea numărului de turiști în România și va oferi românilor oportunitatea de a explora Baku și alte destinații din regiune.

Într-o postare pe Facebook, Sebastian Burduja a subliniat importanța acestei noi rute aeriene pentru relațiile dintre România și Azerbaidjan.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *