Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Rudele soților măcelăriți la Bran fac dezvăluiri INCREDIBILE: Amenințări și lupte pentru un petic de pământ

Rudele soților măcelăriți la Bran fac dezvăluiri INCREDIBILE: Amenințări și lupte pentru un petic de pământ

În ianuarie 2023, un bărbat din Bran a comis o crimă brutală din cauza unui conflict legat de hotarul dintre gospodăriile lor. Ioan Pepine și-a ucis vărul și soția acestuia, intrând peste ei în casă și măcelărindu-i în dormitorul conjugal. Deși criminalul este în închisoare, familiile victimelor continuă lupta pentru cei 15 cm de pământ, atât în instanță, cât și în afara ei.

Soții Alexandra și Nicu Pepene, în vârstă de 32, respectiv 38 de ani, au fost găsiți morți într-o baltă de sânge la etajul vilei lor. Cei doi lucrau în domeniul medical și se căsătoriseră recent.

Conflictul sângeros a avut loc între Nicu și vărul său, Ioan Pepine, vecinul acestora. Disputa se lega de mutarea gardului cu 15 centimetri, pentru a lărgi grădina criminalului. Familia victimelor susține că crima a fost motivată de acest conflict, însă criminalul nu a oferit explicații clare în fața instanței.

Fratele tânărului ucis a făcut plângere la poliție după ce tatăl criminalului l-ar fi amenințat cu moartea. Lupta pentru pământ continuă, iar familiile speră la o soluție echitabilă în instanță.

Procesul a dezvăluit detalii șocante, inclusiv amenințările cu moartea, presupusa complicitate a tatălui criminalului și lipsa de cooperare a acestuia în investigații. Sentința de 23 de ani și 6 luni de închisoare a fost contestată de rudele victimelor, considerând-o prea blândă.

Daunele morale de aproximativ 200.000 de euro au fost acordate familiilor, însă recuperarea acestora este dificilă din cauza înstrăinării bunurilor de către criminal. Procesul continuă în instanță, iar familiile speră la o soluție corectă și la o despăgubire justă.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *