Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Să o învingi doi ani la rând pe Real Madrid în Liga Campionilor este imposibil, afirmă Guardiola

Să o învingi doi ani la rând pe Real Madrid în Liga Campionilor este imposibil, afirmă Guardiola

Pep Guardiola, antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City, a declarat că este practic imposibil să învingi pe Real Madrid doi ani consecutiv în Liga Campionilor. Cele două echipe se vor întâlni pentru a patra oară în ultimii cinci ani, iar Guardiola a subliniat că se așteaptă la meciuri complet diferite față de cele anterioare.

Guardiola a evidențiat că Real Madrid este o echipă agresivă și periculoasă, cu tranziții rapide și un ritm incredibil. Manchester City va trebui să găsească modalități de a controla jocul și de a marca goluri pentru a concura eficient. Cu toate acestea, echipa engleză se simte puternică și încrezătoare, mai ales că va juca returul pe teren propriu.

Mijlocașul spaniol al lui Manchester City, Rodri, a avertizat că trebuie să dea tot ce au pentru a concura cu Real Madrid, având în vedere experiența anterioară în meciurile cu această echipă. Cu toate acestea, campioana Angliei se confruntă cu probleme de accidentări, fiind lipsită de fundașii săi laterali titulari în confruntarea de marți seara.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *