Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Scandal familial la FC U. Craiova: Mititelu senior vs. Mititelu junior

Scandal familial la FC U. Craiova: Mititelu senior vs. Mititelu junior

Un conflict de proporții a izbucnit la FC U. Craiova între Adrian Mititelu senior și Adrian Mititelu junior. Fiul solicită demisia tatălui său de la conducerea echipei, în timp ce tatăl îl acuză pe fiu că nu a realizat nimic în viața sa și acum încearcă să preia echipa de fotbal pentru a face o manevră cu Rotaru, finanțatorul rivalilor de la Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu senior îl descrie pe fiul său ca fiind un copil teribilist care contestă anumiți jucători și are opinii diferite. El subliniază că deciziile majore sunt luate de el, deoarece el conduce echipa și decide totul. Mititelu senior recunoaște că există disensiuni între ei din cauza diferențelor de opinie legate de jucători, dar consideră că aceste aspecte ar fi trebuit să rămână confidențiale.

În replică, Adrian Mititelu junior acuză managementul slab al echipei și susține că toți cei implicați, de la acționari până la rezerve, ar trebui să plece pentru a evita retrogradarea. El subliniază că este o perioadă neagră pentru club și că este necesar un nou antrenor pentru a salva echipa. Mititelu junior recunoaște că aportul său la echipă a fost minim și trage un semnal de alarmă cu privire la situația actuală a clubului.

Scandalul familial continuă cu acuzații reciproce și amenințări cu demisiile, punând în pericol stabilitatea echipei și generând incertitudine în rândul suporterilor.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *