Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Scandal într-o primărie din Teleorman: Acuzații de agresiune împotriva primăriței

Scandal într-o primărie din Teleorman: Acuzații de agresiune împotriva primăriței

Un incident șocant a avut loc în sediul primăriei din comuna Gălăteni, județul Teleorman, unde doi cetățeni au chemat Poliția, susținând că au fost agresați de primărița comunei, Iuliana Ivana.

O femeie care a venit la primărie cu un bebeluș în cărucior a fost atacată de edil, iar un bărbat care a intervenit în apărarea tinerei a fost și el agresat de primăriță, conform declarațiilor de la fața locului.

“Am venit la doamna primar să-mi cer o adeverință pentru drepturile mele, dar am fost agresată fizic de către aceasta. A sărit la mine la bătaie, eu fiind cu un copil minor”, a relatat tânăra agresată.

Bărbatul care a intervenit pentru a-i desparti pe cei doi a confirmat incidentul și a adăugat că nu este prima dată când primărița se comportă violent cu localnicii.

Atât tânăra agresată, cât și bărbatul care a intervenit, au depus plângere la poliție, iar autoritățile au început o anchetă pentru a clarifica situația și a stabili responsabilitățile.

Primărița Iuliana Ivana va trebui să dea explicații procurorilor cu privire la comportamentul său abuziv, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *