Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Schimbare bruscă a vremii! ANM anunță modificările în prognoza meteorologică

Schimbare bruscă a vremii! ANM anunță modificările în prognoza meteorologică

După câteva zile cu temperaturi mai ridicate decât de obicei, vremea se pregătește să se răcească în România, conform prognozei pe două săptămâni publicată de ANM în data de 8 aprilie.

Vremea în diferite regiuni

În Banat, temperaturile vor scădea treptat, trecând de la medii între 24 și 26 de grade la maxime de 10-20 de grade și minime de 4-6 grade. Probabilitatea de ploaie va crește în perioada 16-21 aprilie.

În Crișana, după o perioadă mai caldă, vremea se va răci, ajungând la maxime de 14 grade și minime de 4 grade. Ploile vor fi prezente în a doua săptămână a prognozei.

Transilvania va înregistra o scădere semnificativă a temperaturilor, cu maxime ce vor varia între 16 și 26 de grade și minime între 2 și 8 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare după 14 aprilie.

În Maramureș, după o perioadă mai caldă, vremea se va răci, cu maxime între 12 și 22 de grade și minime între 4 și 8 grade. Ploile vor fi prezente după 16 aprilie.

În Moldova, temperaturile vor scădea brusc, ajungând la maxime de 16 grade și minime de 4 grade. Ploile vor fi slabe și vor apărea izolat după 16 aprilie.

În Dobrogea, vremea se va răci, cu maxime de 18 grade și minime de 8 grade. Ploile vor fi slabe și izolate, cu o probabilitate mai mare după 13 aprilie.

În Muntenia, temperaturile vor scădea semnificativ, cu maxime de 18 grade și minime de 6 grade. Ploile vor fi mai frecvente în a doua săptămână a prognozei.

În Oltenia, după o perioadă caldă, vremea se va răci, cu maxime de 20 de grade și minime de 6 grade. Ploile vor fi mai rare, cu șanse mai mari la finalul intervalului.

La munte, temperaturile vor scădea brusc, cu maxime de 6 grade și minime de -2 grade. Ploile locale vor fi mai probabile după 17 aprilie.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *