Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Se naște un nou complex balneoclimateric în Covasna: O perlă a turismului românesc

Se naște un nou complex balneoclimateric în Covasna: O perlă a turismului românesc

Proiectul de construire a unui complex balneoclimateric multifuncțional în Covasna va contribui la atragerea unui număr mai mare de turiști în stațiunea cunoscută pentru proprietățile sale curative. Acest proiect va fi finanțat în valoare de 12 milioane de euro, cu fonduri de la Compania Națională de Investiții (CNI). Licitația pentru proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor a fost lansată pe platforma e-licitatie.ro, iar data limită pentru depunerea proiectelor este 11 martie 2022.

Complexul balneoclimateric va cuprinde diverse facilități, precum un ștrand, bazine interioare și exterioare, spații de alimentație publică și de agrement, terenuri de sport și de joacă pentru copii, precum și o zonă de SPA și wellness, cu saune, hidromasaj și camere pentru masaj și relaxare. Acesta va fi amplasat lângă pârtia de schi și patinoarul stațiunii, având ca scop atragerea turiștilor mai tineri și a familiilor cu copii, oferindu-le experiențe captivante și servicii de calitate superioară.

Cu o infrastructură modernizată și facilități extinse, se speră că Covasna va deveni mai atractivă pentru turiști și că va reuși să-și revitalizeze economia turistică, afectată de pandemie. Acest proiect este de așteptat să contribuie la creșterea numărului de turiști și la diversificarea profilului acestora în stațiunea balneoclimaterică Covasna.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *