Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Siegfried Mureșan: Candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European

Siegfried Mureșan: Candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European

Deputatul european Siegfried Mureșan a anunțat oficial depunerea candidaturii pentru un nou mandat în Parlamentul European. Pe pagina sa de Facebook, el și-a exprimat obiectivele pentru viitorul mandat, subliniind importanța apărării valorilor europene, a fondurilor europene pentru România și a sprijinirii integrării europene a Republicii Moldova.

Mureșan a subliniat că va continua să apere valorile europene precum democrația, independența și statul de drept, atât în România, cât și în Uniunea Europeană. De asemenea, va continua să susțină alocarea fondurilor europene către România, menționând realizările sale în actualul mandat, cum ar fi negocierea alocării de fonduri pentru Planul Național de Redresare și Reziliență.

În plus, Mureșan a evidențiat rolul său în asigurarea finanțării pentru prioritățile tradiționale ale Uniunii Europene, precum Politica de Coeziune și Politica Agricolă Comună, din care România primește majoritatea fondurilor europene nerambursabile.

De asemenea, el a subliniat importanța reprezentării intereselor românilor în cadrul Partidului Popular European (PPE), menționându-și contribuțiile din actualul mandat în favoarea eliminării unor ținte de mediu nejustificate pentru fermierii români și organizarea Congresului PPE la București.

În final, Mureșan a reiterat angajamentul său pentru sprijinirea integrării europene a Republicii Moldova, subliniind eforturile sale din actualul mandat în favoarea începerii negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *